Het Team van Motopp

Merijn Biesterveld kleur

Merijn Biesterveld

Co-founder & CEO

Toen Merijn hoorde over dit initiatief opgezet door Jan Princen was hij direct enthousiast. Toen hij na ervaring te hebben opgedaan over softwareontwikkeling en het testen daarvan mee mocht denken en werken aan het project van Motopp hoefde hij geen twee keer na te denken. Zo nam hij de taak op zich om het project zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doet hij elke dag met volle overtuiging en geloof in het project.

Jan Princen

Jan Princen

Co-founder

Motopp is mede opgericht door de eigenaar van softwarepartner Marviq B.V. Jan is een ervaren softwareondernemer die succesvol internationaal meerdere bedrijven in SaaS en IT Services heeft gesticht en heeft verkocht en door dit alles een enorme kennis en een uitgebreid netwerk met zich mee neemt naar het team van als adviseur van de directie.

Joris Hoogenbosch

Joris Hoogenbosch

Adviseur

Als initiatiefnemer van Studelta heeft Joris Hoogenbosch ervaring met het begeleiden van hoogopgeleide, gedisciplineerde en talentvolle mensen naar de arbeidsmarkt. Hij kent de formule van combineren van een maatwerk opleiding met een detacheringsovereenkomst en weet hoe succesvol dit is voor zowel het talent als de opdrachtgever.