Events

Motopp finalist Participatieprijs Werkgevers 2024

2 oktober 2024 | 2 minuten leestijd

Motopp finalist Participatieprijs Werkgevers 2024

Met trots kondigen wij aan dat Motopp is uitgeroepen tot een van de drie finalisten voor de Participatieprijs Werkgevers Regio Zuid-Kennemerland 2024. Deze prestigieuze onderscheiding erkent werkgevers die zich actief inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Deze nominatie onderstreept dat onze missie en inzet niet alleen binnen onze organisatie, maar ook in de regio en daarbuiten, een positieve impact hebben.

Wat betekent de Participatieprijs?

De Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland is een jaarlijkse prijs die werkgevers eert die een wezenlijke bijdrage leveren aan het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De prijs benadrukt hoe belangrijk het is dat iedereen een kans krijgt om mee te doen op de arbeidsmarkt, en moedigt bedrijven aan om hun deuren open te zetten voor divers talent.

Waarom Motopp?

Inclusiviteit en diversiteit vormen de kern van onze bedrijfsfilosofie. Door nauw samen te werken met sociale partners, gemeentelijke initiatieven en inclusieprogramma’s, hebben we de afgelopen jaren talloze statushouders de kans gegeven om deel te nemen aan het arbeidsproces. Wij geloven dat een inclusieve werkcultuur niet alleen goed is voor de mensen die wij helpen, maar ook bijdraagt aan een sterke organisatie en veerkrachtige samenleving.

Wat we doen

Bij Motopp staan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding centraal. Onze IT-trainees krijgen de kans om hun vaardigheden verder te ontwikkelen in een gesimuleerde Nederlandse enterprise omgeving. Daarnaast zorgen we ervoor dat we onze trainees de basisvaardigheden meegeven die nodig zijn om in een toonaangevend Nederlands bedrijf te werken. Dat gaat verder dan alleen vakspecifieke skills, maar richt zich ook op soft skills zoals persoonlijke ontwikkeling, communicatie, samenwerken en presentatietechnieken.

Wat betekent dit voor ons?

Het feit dat we finalist zijn, is voor ons een bevestiging dat we de juiste koers varen. Het motiveert ons om onze inspanningen voort te zetten. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar we weten dat er nog veel meer te doen is. We willen blijven investeren in mensen en bouwen aan een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om bij te dragen.

Bedankt aan onze partners en medewerkers

Deze finaleplek was niet mogelijk geweest zonder de inzet en steun van onze medewerkers, klanten, en partners. We willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen om dit punt te bereiken.

Prijsuitreiking

Datum: donderdag 14 november

Mis deze kans niet!

Kickstart je IT carrière met de ondersteuning van Motopp!